OBAVIJEST
Poštovani!

Privatna srednja škola Varaždin ne planira upis novih polaznika u školskoj godini 2023./2024., a sa 01.09.2023. godine prestaje sa svojom odgojno - obrazovnom djelatnošću i radom.

* * *

Privatna srednja škola Varaždin osnovana je 1999. godine, a njena djelatnost je bila odgoj i obrazovanje mladeži i odraslih za stjecanje srednje školske spreme, srednje stručne spreme i niže stručne spreme, te stjecanje znanja i sposobnosti za rad i nastavak školovanja.

U proteklim godinama velik broj polaznica i polaznika naše škole stekao je u njoj svoju srednjoškolsku naobrazbu redovnim obrazovanjem, prekvalifikacijom ili uspješnim završavanjem nekog od brojnih programa osposobljavanja i usavršavanja u različitim područjima rada. Time su stekli novo zanimanje, mogućnost lakšeg zapošljavanja, napredovanja i boljeg snalaženja na tržištu rada.

Svim polaznicima, koji su tijekom školovanja marljivo učili i trudili se uz rad steći dodatno obrazovanje ovim se putem iskreno zahvaljujemo na ukazanom povjerenju. Želimo da i dalje budu visoko motivirani, da prate tehnološki razvoj i neprekidno se usavršavaju, jer je znanje blagodat koje obogaćuje sve nas.

Zahvaljujemo i svim našim zaposlenicima, nastavnicima i suradnicima na dobroj suradnji, na njihovoj predanosti, velikom trudu i doprinosu u radu naše škole. Zahvaljujemo na njihovoj motivaciji, strpljenju i brizi kojom su polaznicima škole prenijeli potrebna znanja, vještine i životne spoznaje te im time učvrstili pozitivan način razmišljanja, volju i strast za učenjem i osobnim napredovanjem.

Zahvaljujemo također i ustanovama i gospodarskim tvrtkama sa područja cijele Hrvatske, odnosno njihovim voditeljima i zaposlenicima sa kojima smo, tijekom proteklih desetljeća poslovanja škole ostvarili dobru poslovnu suradnju.

Vjerujemo da je naša škola svojim radom, organizacijom nastave i primjerenim odnosom prema polaznicima, nadahnula i ostale obrazovne ustanove u okruženju, te svojim primjerom pridonijela pozitivnim promjenama u školstvu.

Sretno svima!

Osnivači Privatne srednje škole Varaždin

Privatna srednja škola Varaždin s pravom javnosti
42000 Varaždin, Matka Laginje 6
Tel. +385 42 260 423
pssv@pssv.hr